Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Budokamp

Budokamp 2019

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het Budokamp 2019. Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni gaat het gebeuren. Onze kamplocatie is dit jaar de Christinahoeve in Hattem. Een prachtige locatie op Molecatenpark 'De Leemkule'. We hebben een boordevol programma voor jullie in petto met veel maffe dingen, leuke spelen, bostochten en natuurlijk een keigave Bonte Avond. Mis het niet!

Judokids van Budo Sport Arnhem in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar kunnen zich vanaf dinsdag 4 juni 2019 om 20:30 uur inschrijven. Wacht daar ook niet te lang mee, want vol=vol! De uitnodiging voor het kamp wordt per e-mail verstuurd.

Budokamp 2019, zorg dat je erbij bent!

Budokamp 2018

Het Budokamp 2018 zit erop. Vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli was Budo Sport Arnhem met 75 Budokids afgereisd naar Oldebroek. Groepsaccommodatie Het Buitencentrum was bij uitstek geschikt om ons kamp tot een succes te maken. Moe maar voldaan kijkt de organisatie terug op een geweldig kamp. 75 judokinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar hebben kunnen genieten van een bruisend kamp vol met verbazing, gezelligheid, spanning en mafheid. We hopen dat het voor deze kinderen een onvergetelijk weekend is geworden waar iedereen nog heel graag aan terugdenkt. Het Budokamp 2018 kon nooit gerealiseerd worden zonder de inzet van heel veel vrijwilligers. Al deze mensen willen we bedanken voor hun tomeloze inzet. Veel van hen hebben maanden gewerkt aan dit kamp. Wil je nog even nagenieten en je ouders wat sfeerbeelden laten zien, klik dan snel op: kampfoto's. Voor wie het kamplied nog een keer wil zingen, klik dan op kamplied.

Budokamp 2018, zorg dat je erbij bent!


Budokamp 2017

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni was het Budokamp 2017. Net als in 2016 was onze kamplocatie Groepsaccommodatie 'De Winner' in Overpelt in België. Het kampprogramma zat tjokvol met veel leuke spelen, bostochten en natuurlijk een keigave Bonte Avond (feestavond).
Wil je nog even de foto's terugbekijken, klik dan op de link: Foto's Budokamp 2017.

Budokamp 2017, zorg dat je erbij bent!


Budokamp 2016

Op 24, 25 en 26 juni 2016 zijn 73 kinderen op Budokamp geweest. We verbleven dit jaar - net als vorig jaar - in Overpelt, net over de grens met België. Het gehele kamp was er een ontzettend gezellige sfeer en ging iedereen heel leuk met elkaar om. Er is drie dagen lang alleen maar plezier gemaakt met onder andere bosspelen, nachttocht(en), teamsporten, een vossenjacht, een Hawai-avond, een bucketlist-spel en levend kolonisten van Catan. Daarnaast werden de kinderen goed verzorgd en konden ze bijvoorbeeld genieten van heerlijke kippenpootjes. Met de 87 foto's kun je nog even terugkijken naar de activiteiten en de sfeer van het kamp.
Wil je het kamplied nog een keertje zingen, klik dan op kamplied-link.
Dit kamp had natuurlijk nooit plaats kunnen vinden zonder de geweldige groep vrijwilligers die dag en nacht heeft klaargestaan om de kinderen een top kamp te bezorgen, hartelijk dank hiervoor! Ook de kinderen bedankt voor jullie goeie inzet en gezelligheid tijdens het kamp. Wij zien al weer uit naar Budokamp 2017!

Budokamp 2016 was keigezellig!


Budokamp 2015

Het Budokamp 2015 zit erop. Vrijdag 26 t/m zondag 28 juni 2015 was Budo Sport Arnhem afgereisd naar België. Groepsaccommodatie De Winner in Overpelt was bij uitstek geschikt om ons kamp tot een succes te maken. Moe maar voldaan kijkt de organisatie terug op een geweldig kamp. 72 judokinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar hebben kunnen genieten van een bruisend kamp vol met verbazing, gezelligheid, spanning en mafheid. We hopen dat het voor deze kinderen een onvergetelijk weekend is geworden waar iedereen nog heel graag aan terugdenkt. Het Budokamp 2015 kon nooit gerealiseerd worden zonder de inzet van heel veel vrijwilligers. Al deze mensen willen we bedanken voor hun tomeloze inzet. Veel van hun hebben maanden gewerkt aan dit kamp. Op het kamp waren ze 48 uur aaneengesloten in touw om er voor de kinderen een geweldig kamp van te maken. Ook de Budokampsponsoren De Lidl, Kalverslachterij Ekro en Leerbedrijf Diagonaal willen we bedanken voor hun bijdrage. Mede namens alle deelnemende kinderen heel erg bedankt voor jullie steun. Wil je nog even nagenieten en je ouders wat sfeerbeelden laten zien, klik dan snel op: kampfoto's. Er zijn van sommige kampactiviteiten video's gemaakt. Voor een paar leuke compilaties klik op: kampvideo's. Voor wie het kamplied nog een keer mee wil blèren, klik dan op kamplied.

Budokamplocatie 2015


Budokamp 2014

Het Budokamp 2014 werd gehouden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juni. 71 judokinderen tussen de 8 en 14 jaar hebben het meegemaakt. Op vrijdag werden ze door hun ouders naar Overasselt gebracht naar groepsaccommodatie ‘Het Buitencentrum’. Nadat het kamplied was gezongen, gingen de ouders naar huis en werden de slaapkamers ingericht. Daarna het bos op voor ‘Levend Catan’. Toen de kinderen waren uitgerend, waren ondertussen alle posten geschminkt die stiekem het bos in slopen voor de enge nachttocht. Overal zagen de kinderen enge schimmen lopen en lagen er slachtoffers in de bossen. Gelukkig was het allemaal nep, maar spannend was het wel.
Zaterdag moesten de kinderen al vroeg op staan, omdat om 9:00 uur de survival begon. Boogschieten, teamplay, een hoog klimparcours, een steppentocht en vlotbouwen stond op het programma. De kinderen vermaakten zich prima en toonden veel lef door bijna allemaal het hoge klimparcours af te leggen. Na het eten van de malse kippenkluifjes van Cor, konden de judoka’s deelnemen aan de touwtrekkampioenschappen. 8 teams van elk maximaal 200 kilo aan lichaamsgewicht gingen tegen elkaar touwtrekken voor de 2 kilo trekdrop die kon worden gewonnen. Direct daarna begon de Bonte Avond. Er was een groot kampvuur gemaakt, waarbij allerlei spelen en opdrachten gedaan werd. Er werd een verhaal voorgelezen en het spel ‘De Weerwolven van Wakkerdam’ werd gespeeld. Nadat de tanden van Hester waren gepoetst, gingen de kinderen slapen; althans dat gold voor de jongere kinderen. De oudere jongens en meiden stond nog een 2e nachtelijke beproeving te wachten, de 12+ Nachttocht. De groep werd gedropt en moest de weg terug naar het kamp weten te vinden. Ondanks een paar keer foutlopen, wist de groep de thuishaven te vinden, zodat ook zij op één oor konden.
Zondag werden de kinderen wakker gemaakt door een ‘schone’ Spaanse danseres die op elke slaapkamer haar dansact opvoerde. Wie wil nou niet zo wakker worden? Na het ochtendgymnastiek en het ontbijt werden er Oud Hollandse teamspelen gespeeld. Ondanks de regen bleven de teams fanatiek tegen elkaar strijden. Als laatste activiteit werd het handelsspel gespeeld. Veel judoka’s bleken over een goede handelsgeest te beschikken en speelden het spel heel tactisch. De echte slimmeriken probeerden te scoren bij de Quiz, waar veel moeilijke vragen en raadsels moesten worden beantwoord. Precies om 16:00 uur werden de ouders verwelkomt en werd met de laatste krachtsinspanning het kamplied nog één keer uit volle borst meegezongen. Het Budokamp 2014 was voorbij. We willen alle vrijwilligers en sponsors heel hartelijk bedanken voor dit superkamp. De organisatie en zeker ook de kinderen kijken terug op een geweldig kamp. Mensen bedankt!

Nog even nagenieten van het Budokamp 2014... bekijk dan snel de kampfoto's.
Ooohja ... voor wie het kamplied toch nog een keer wil zingen, druk op deze kamplied-link.

Budokamplocatie 2014


Budokamp 2013

Het Budokamp 2013 dat gehouden werd op 14, 15 en 16 juni was vet gezellig. Er hing een perfecte sfeer, waar het plezier en de gezelligheid van af spatte. 70 Budo-Sport-Arnhem-kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 hebben het meegemaakt. Net als in 2010 en 2011 verbleven we in de groepsaccomodatie De Brink in Herentals (België). Er zijn veel foto's gemaakt. Via de onderstaande link kun je ze bekijken.
De kampfoto's van het Budokamp 2013

Budokamp 2012

Het Budokamp 2012 dat gehouden werd op 22, 23 en 24 juni was erg gezellig. Heel veel Budo-Sport-Arnhem-kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 hebben het meegemaakt. Het Budokamp 2012 was in Drenthe. Daar ligt groepsverblijf ‘De Kwartjesberg’. De Kwartjesberg ligt centraal tussen Emmen en Assen en is omgeven door een prachtig bos waarvan ruim 3,5 hectare bij ‘De Kwartjesberg’ hoort. Het was een prachtige locatie dat goed geschikt was om er een geweldig kamp van te maken. Het programma van het Budokamp 2012 stond vol met gezellige en leuke activiteiten:
- Leuke spelen
- Budo's Got Talent Bonte Avond
- Bezoek aan ‘Pretpark Drouwenerzand
- Spannende nachttochten
- ... en nog veel meer gezellige activiteiten

Er zijn veel foto's gemaakt. Via de onderstaande link kun je ze bekijken.
De kampfoto's van het Budokamp 2012