Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Judo Bond Nederland

logo van de JBN De Judo Bond Nederland (JBN) is een overkoepelende sportbond die de belangen behartigt van ongeveer 38.000 judo-, jiu-jitsu- en aikidoleden. Budo Sport Arnhem is net als de meeste andere judoscholen in Nederland aangesloten bij de JBN (Aansluitnummer: D2SP29L). Het is belangrijk dat judoka's lid worden van de Judo Bond Nederland. Graduaties die bij de judo-examens worden behaald, zijn pas officieel erkend wanneer deze bij de Judo Bond Nederland geregistreerd staan. Hiervoor dient u lid te zijn van de JBN. Daarnaast dient een judoka lid te zijn van de Judo Bond Nederland om mee te mogen doen met judowedstrijden buiten de eigen judoschool.

Als sporter van Budo Sport Arnhem bent u niet automatisch lid van de JBN. De (ouder van de) sporter dient hiervoor zelf het initiatief te nemen. De kosten voor het lidmaatschap van de JBN zijn afhankelijk van de leeftijd van de sporter. Hieronder staan deze kosten per leeftijdcategorie.

- Sporters geboren in 2015 of later17,00 euro per jaar
- Sporters geboren in 2010 t/m 201431,15 euro per jaar
- Sporters geboren in 2005 t/m 200939,95 euro per jaar
- Sporters geboren in 2004 of eerder56,30 euro per jaar
- Sporters via koppeling Jeugdsportfonds25,00 euro per jaar
** Prijzen gelden voor het jaar 2021 **

Als u zich als JBN-lid inschrijft, betaalt u eenmalig 12,85 euro inschrijfgeld. Na inschrijving ontvangt u van de JBN een judopaspoort en de JBN-Pas. Het judopaspoort dient tesamen met de JBN-Pas als bewijs van lidmaatschap van de JBN. Zowel dit paspoort als de JBN-Pas dienen altijd bij de judo-examens en de judotoernooien te worden meegenomen. In het judopaspoort kunnen graduaties en wedstrijdresultaten worden bijgehouden.

Let op: U kunt de betaling van het JBN-lidmaadschap regelen via automatische incasso of via een factuur. Voor een betaling via een factuur wordt het contributiebedrag verhoogd met verwerkingskosten 4,15.

U kunt zich via deze site inschrijven als judolid bij de Judo Bond Nederland
Klik op INSCHRIJVEN om naar het inschrijfscherm te gaan.