Welkom bij Budo Sport Arnhem
Budo Sport Arnhem Gewoon doen

Sport Cadeaubon

Sport Cadeaubon ... het gezondste cadeau van Nederland

Geef iemand een origineel en heel gezond cadeau ... geef een 'Sport Cadeaubon'. De bon geeft de ontvanger heel veel sportplezier voor één of twee sporten naar keuze bij Budo Sport Arnhem. De ontvanger kan met de cadeaubon (volgens de geldende bepalingen) maximaal twee sporturen per week volgen.

Budo Sport Arnhem Sport Cadeaubon


Voorwaarden:

1. De cadeabon is alleen verkrijgbaar op de hoofdlocatie van Budo Sport Arnhem (Dunoweg 2).

2. Met de cadeaubon kan de ontvanger sporten bij Budo Sport Arnhem. Voor de ontvanger zijn de geldende bepalingen van Budo Sport Arnhem van toepassing.

3. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

4. De cadeaubon kan in de periode tot maximaal 1 jaar na uitgiftedatum ingeleverd worden. Daarna verliest de cadeaubon zijn geldigheid.

5. Bij aanschaf van de cadeaubon kan gekozen worden om tenminste 1 en maximaal 12 sportmaanden cadeau te doen. De sportperiode wordt op de cadeabon vermeld, evenals de leeftijdscategorie van de ontvanger voor wie de cadeaubon is bedoeld.

6. De sportperiode waar de cadeaubon recht op geeft, dient aaneengesloten te zijn.

7. Voor de cadeaubon gelden de reguliere sporttarieven. Er kan geen gebruik worden gemaakt van kortingsregelingen. Als de cadeaubon wordt gegeven aan een persoon die nog niet als sporter staat ingeschreven bij Budo Sport Arnhem, dient inschrijfgeld te worden betaald bij de aankoop van de cadeaubon.